...

Güzel Sanatlar Fakültesi

NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümünden 3 Başarı Daha
27/09/2023

Izmir'in Menemen Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen “Uluslararası Menemen Çömlek Festivali kapsamında düzenlenen Kuş Evi Yarışması ve Sergisi ”ne katılan Nevsehir Hacı Bektaş Veli Universitesi (NEVU) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Seramik ve Cam Bölümü'nden ögretim elemani ve öğrenciler başarı elde etti.

15-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Festival kapsamında gerçekleşen yarışmanın ödül töreninde, NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Arş. Gör. Ferit Cihat SERTKAYA “Aşiyan” adlı eseriyle “Belkıs Göksen Saran Özel Ödüle”, öğrencilerimiz Velat BİŞKİN “ Gülistan “ ve Elif İLHAN “Döngü“ adlı eseriyle “Sergileme Ödülüne” layık görüldü.

Jürili Uluslarası “Seramik Kuş Evi yarışması ve Sergisi" ödül töreni ve sergi açılışı Tarihi Taşhan Menemen de gerçekleşti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semi Aktekin yarışmaya katılarak universiteyi ve şehri başarılı bir şekilde temsil eden, ortaya koyduklari eserleriyle ödüle layık görülen eser sahiplerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.