...

Güzel Sanatlar Fakültesi

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYIT TARİHLERİ
04/08/2016

T.C.

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin Kayıt Tarihi:   29 Ağustos - 2 Eylül 2016

Yedek Adayların Boş Kalan Kontenjanlara Kayıt Tarihi: 5-9 Eylül 2016

KESİN KAYITLAR :

1- Asıl listeden kazananların kesin kayıtları belirlenen tarihler arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda 08.30 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında sağlık mazereti nedeniyle kayıt yaptırmaya gelemeyecek adayların yerine, bu adayların durumlarını belgeleyen Devlet Hastanesinden alınmış rapor ile kanuni vekili kayıt yaptırabilir. Bunun haricinde belirlenen tarihlerde kayıtlarını yaptırmamış adayların hiçbir mazereti kabul edilmez.

2- Kayıtlarını yaptırmayan aday ve adayların yerine yedek listeden sırayla yerleştirme yapılır. 2016–2017 öğretim yılında Fakültemiz Bölümlere Göre Özel Yetenek Sınavı Sonucu asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine, boş kalan kontenjanlara yedek listede yer alan adaylar her gün ayrı ayrı ilan edilecek olan yedek kayıt listelerine 08.30 – 17.00 saatleri arasında dilekçeleri ile müracaat ederek kayıtlarını yapabilirler. Yedek kayıt süresinde adı ilan edilmesine rağmen kayıt yapmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemez.

3- Asıl ve yedek listeden yapılan kayıtların tamamlanmasından sonra da, kontenjan açığı oluşması durumunda, Fakülte ve Bölüm Yönetim Kurulu Kararı almak koşuluyla yedek listedeki öğrenci sırasına göre kontenjan tamamlama yoluna gidilir.